L’altra cara de l’adopció
Aspectes emocionals dels quals no es parla
ISBN papel: 9788494705038
Formato: 150 x 210mm
Fecha de publicación: Noviembre 2017
Páginas: 150
Colección:
Idioma: Catalán
Edición:
SKU: VILAGINES-LALTRA
4,9916,00

Sinopsis

Un llibre que es proposa elucidar allò que es coneix poc o que es transparenta només en l’actitud conscient de la parella que ha decidit adoptar un infant. Si les motivacions per a l’adopció responen a una assimilació madura i coherent de les dificultats per infantar d’una manera natural, el procés de selecció de la parella adoptiva no ofereix massa dificultats, excepte les que poden derivar-se d’un infant adoptat més o menys traumatitzat per l’abandó de què ha estat víctima i pels trastorns genètics potencials que pugui vehicular. Els malestars sorgeixen, en canvi, en aquelles parelles que han arribat a la decisió i anhel fervent d’adopció com una sortida precipitada a la gran frustració de no aconseguir tenir descendència per les vies naturals o per la reproducció assistida.

Aquesta problemàtica negada —l’altra cara de l’adopció— és responsable de les dificultats serioses que sorgiran quan l’adopció ha pogut efectuar-se amb aquestes premisses, les quals agreujaran les situacions delicades que qualsevol adopció comporta.

Un llibre que servirà per a una presa de consciència col·lectiva d’aquestes mancances, responsables de tants errors i sofriments punyents que afecten la intimitat més desolada d’aquells que els pateixen.

Pere Folch Mateu