Reinici
Il·lustracions de Jaume Geli
ISBN papel: 9788412016628
ISBN ebook: 9788412016635
Formato: 127x201
Fecha de publicación: Abril 2019
Páginas: 138
Colección:
Idioma: Catalán
Edición:
SKU: GELI-REINICI
4,9914,00

Sinopsis

En aquesta sèrie de breus relats, escrits amb l’espontaneïtat de qui relata la seva pròpia experiència, Laura Geli comparteix el procés viscut des que li anunciessin que el seu fetge estava condemnat, i amb això la seva vida, fins a trobar un raig d’esperança en el trasplantament d’aquest òrgan vital. El llarg i difícil camí a l’espera d’un donant que no arriba i que va devorant les seves esperances i il·lusions.

Són textos d’agraïment, que reflecteixen temor i dolor, amor i tendresa, textos que emanen humanitat i que ens desperten a un món l’existència del qual no hauríem d’oblidar.


Com a Coordinadora de Donació de l’Hospital Josep Trueta de Girona, estic en una de les àrees més sensibles de la medicina. En el moment més difícil de les seves vides, parlo amb els familiars que acaben de perdre un ser estimat per a preguntar-los: Han pensat en la donació d’òrgans? Aquesta tragèdia permet a moltes persones il·luminar l’horitzó fosc del seu futur amb la llum de l’esperança, com Laura Geli suggereix en aquest llibre. Intentem transformar el dolor en un acte d’ajuda i solidaritat envers uns altres. Donar òrgans salva vides.

Dra. Núria Masnou

Va ser en llegir la Laura Geli que vaig entendre per primer cop el valor de la donació d’òrgans i allò que el procés de trasplantaments remou al cos i a l’ànima. Aquesta capacitat de sacsejar el cor i alhora posar llum al nostre enteniment, precisament aquesta i no cap altra hauria de ser sempre la funció de la literatura.

Muriel Villanueva. Escriptora

Un llibre necessari tant a nivell personal, com a humà, mèdic i social. Acosta itransmet els sentiments i les emocions, a vegades contradictòries, que s’amaguen darrere de la cicatriu d’un trasplantament.

Josep M Martínez. President ATHC

Els relats de Reinici ens regalen l’essència de l’autora. La seva experiència íntima és la nostra, el seu patiment se’ns encomana amb una naturalitat fascinant i commovedora. Les narracions s’enllacen en una sola peça per explicar-nos —amb un ordre cronològic estricte— les seves vivències reals amb un estil propi, inclassificable, amable, honest, sense filigranes gratuïtes. Una lectura que no deixarà indiferent a ningú, que salvarà vides. No en tinc cap dubte.

Elisabet Juncà. Filòloga i poeta

Noticias relacionadas

Os ofrecemos una selección de las informaciones aparecidas en la web que son relevantes a este título: